søndag, januar 31, 2010

Anbefaling: Freeway & Jake One - The Stimulus Package (Cover)

Det her handler kun om coveret. Jeg har ikke hørt pladen endnu, men med de to sammen vil jeg dog forvente en god udgivelse, når man tænker på fx "The Truth" fra Jake Ones sidste album. Men det her må siges at være et pænt fedt konceptcover og følge Rhymesayers gode traditioner på det punkt (hvem kan fx glemme Atmospheres - When Life Gives You Lemons...?). Du kan forudbestille det på Fifth Elements hjemmeside.
Det her er SÅ gennemført. Godt nok er idéen med en selv på pengesedler brugt før og ofte ret wackt. Men det her er kræs til os samlere. Det er sygt designet og gennemtænkt og holdbart. Jeg kan ikke sige andet end tjek videoen!

4 kommentarer:

 1. Total! Det er nok det måske vildeste cover jeg nogensinde har set - dine props er givet godt ud homie. Glæder mig til at se hvordan vinylen bliver (hvilket den forhåbentlig kommer på) - og indtil da vil jeg glæde mig til cden. Rhymesayers er the shit endnu en gang!

  SvarSlet
 2. Den kan også forudbestilles på vinyl på linket... Men kan ikke finde ud af hvordan det ser ud

  SvarSlet
 3. Yeah, men jeg tror jeg napper vinylen på HHV og tager lidt andre godter med i købet. Og så CD'en et andet sted - man MÅ jo bare ha' den cd. Hvis du finder ud af hvordan vinylen ser ud, så kunne det være fedt med et opfølgende post! :)

  SvarSlet
 4. Her kan man se vinylen:
  http://www.youtube.com/watch?v=NuSbXdoktAs

  SvarSlet