mandag, januar 04, 2010

Anbefaling: Fashawn - Boy Meets World

Hvis der er en ting der kan siges at få mig til at tjekke op for et album, så er det en anmeldelse på 6 ud af 6 i et rapmagazine. Det var tilfældet med dette album i DubCNN, men i og med de også har givet meget høje karakterer til meget poppede og dårlige albums før, så er der selvfølgelig en vis skepsis. Men fulgt op af XL i XXL Magazine, så må man jo tjekke op. Fashawn har tæppebombet nettet med mixtapes og tracks i meget varierende kvalitet gennem den sidste tid. Denne gang er det dog et fuldlængdesalbum med Exile, der for et par år siden også var en del af den lille genistreg Below The Heavens sammen med Blu.

Produktionerne er af en virkelig høj kvalitet, rappen er backpack i bedste forstand, det er opløftende, selvom temaerne til tider ikke er det. Gæsterne er velvalgte og der er en helhed og nærmest en historie gennem albummet. Fashawn skriver med en stor selvindsigt trods sin relativt lave alder af "kun" 20 og leverer med et præcist men stadig afslappet flow. En 6 ud af 6 er det nu ikke, men det er stadig et fucking godt album!

3 kommentarer:

 1. Det er da totalt en 6/6'er :D haha

  Btw fedt du spreder ordet, det er vigtigt at kunstnere som Fash kommer frem i lyset.

  Hilsen DUB anmelderen

  SvarSlet
 2. Hey

  Skulle du tilfældigvis også vide, om man kan få fat i hans album på vinyl et sted og evt hvor? Har ikke haft ret meget held med at lede selv.

  SvarSlet
 3. De har den i hvert fald her: http://www.imusic.dk/lp/0659123001311/fashawn-2009-boy-meets-world-lp-vinyl.
  Men ellers så spørg efter den hos www.180gram.dk, de kan sandsynligvis skaffe den hjem!

  SvarSlet