søndag, januar 24, 2010

Anbefaling: The Hip Hop Project

En af de første ting man tænker på når man ser denne udgivelse er, at Bruce Willis og Queen Latifah præsenterer den... Bruce Willis? En hip hop dokumentar?
The Hip Hop Project er historien om den tidligere hjemløse Kazi der udfordrer en masse unge "talenter" til at bruge musikken til at udtrykke deres inderste følelser og agerer mentor for hele gruppen. Om hans kamp for de unge og successhistorien bag.

Filmen er meget inspirerende og selvom talentet er spredt, så er der højdepunkter både flow- og tekstmæssigt. Russel Simmons gør et godt indtryk og Kazi efterlader en med et fantastisk indtryk af en uselvisk person, der virkelig vil det bedste for disse unger, men samtidig også er klar over hans ansvar og rolle i deres opdragelse. Måske ikke den bedste dokumentar i verden, men hvis man interesserer sig for musikken eller den gode historie, så er den her klar værd at se!
Jeg kan kun opfordre folk til at ønske sig en screening af denne film eller få deres lokale butik til at bestille DVD'en hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar