mandag, februar 08, 2010

Anbefaling: Shahriar - Lonely Forest EP

Jeg har altid haft et godt forhold til gratisudgivelser... Jeg kan godt lide dem, desværre er der ofte ret langt mellem snapsne. For nyligt smed det ubeskrevne blad Shahriar, også kendt som SamSoul på TheHoops og diverse boards gennem tiden, med en producer-EP med gæsteoptræden fra en af mine personlige danske ynglingsrappere, Phobia. Du kan hente den gratis lige her.
Produktionerne er overvejende gode, en blanding af sluthalvfemser kombineret med mere elektroniske elementer. Instrumentalnumrene er ganske korte, hvilket egentlig gør sig ret godt og alle fire numre med rap/sang fungerer godt. Især nummeret med Phobia & Twajs imponerer. Det er skivens bedste produktion og begge rappere tager en tilbage til de gamle Helt Sikkert dage. Dog overskinner Phobia klart Twajs, der mest af alt tåger.

Det har desværre ikke lykkedes mig at finde noget stream fra EP'en, men I kan som sagt hente den på ovenstående link. Tracklisten er blot navngivet album1-8, så vil ikke opstille den.

3 kommentarer:

 1. Dog synes jeg at "Jeg bliver ved som en duracell-kanin"-linjen er blevet brugt liiiidt for mange gange. Siden Hvid Sjokolade brugte den (kan ikke finde på nogen der har brugt den før) synes jeg at den er blevet noget misbrugt

  Men ellers er EP'en ret vild, og et lyt værd!

  SvarSlet
 2. Death Star Audio Emperoronsdag, februar 10, 2010

  hehe jeg synes twajs' vers er så vildt!
  men helt sikkert en lækker ep i det hele taget

  SvarSlet
 3. Tak for anbefalingen! Denne gratisplade er gået min næse forbi, men downloader den nu, og glæder mig til at høre SamSouls produktioner, og næsten mest af alt Twajs tilbage på banen.

  SvarSlet