torsdag, november 26, 2009

Anbefaling: IT Crowd

En af mine absolutte ynglingsserier har i de sidste par år været den engelske sorte serie, IT Crowd. Serien handler om to computernørder, der arbejder i kælderen hos firmaet Reynholm Industries og deres "relationsship manager" Jen. Sammen går de i de indtil videre tre producerede sæsoner gennem alverdens problemer, ofte med en meget sort og satirisk vinkel på hverdagen og informations-
samfundet, ofte kombineret med små reklameblokke for nye produkter eller tjenester. Du kan fx købe første sæson lige her.

IT Crowd er en meget nørdet serie og humoren er som sagt meget sort, men hvis du kan lide Family Guy, South Park eller sort engelsk komik, så er jeg sikker på at denne serie er noget for dig. I mine øjne er det The Office, bare noget sjovere. Jeg er i hvert fald ved at dø af grin, når Roy og Moss er ved at fortælle Jen at de har lånt hende selve internettet til hendes fremlægning i form af en lille boks, eller de små parodier, som fx denne af Facebook. Med andre ord... Se den, så simpelt er det!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar