onsdag, juni 09, 2010

Anbefaling: Red Bull Music Academy

I sidste uge var jeg i København og se den legedariske Beat Junkie J.Rocc vise sine evner frem bag to pladespillere. Noget af det bedste jeg nogensinde har oplevet DJ-wise. En lidt speciel ting var at hele showet blev sendt ud på nettet live på Red Bull Music Academy Radio.Livebroadcasting i sig selv er superfedt, men endnu bedre er at de har et kæmpe katalog af fantastiske DJ-sets, interviews og koncerter fra kunstnere i alle genrer. Og her taler vi altså legender, som fx Lee "Scratch" Perry, DJ Premier, ?uestlove, RJD2, Jazzy Jeff og mange flere. Som en ekstra bonus fåes hele kataloget også som iPhone app. Tjek det ud lige her.

1 kommentar:

  1. Enig, RBMA er fantatisk underholdning. Jeg har efterhånden set de fleste af videorne, et par af dem virkelig mange gange.

    Lad mig fremhæve interviewet med Blu & Exile, hvor Exile live-sampler Herbie Hancocks "Watermelon Man" - det er uden tvivl det bedste dj'ing JEG nogensinde har set, fatter ikke hvordan han kan få så mange sprøde beats ud af de 9 knapper!!

    Nottz interviewet er også fedt, blandt andet fordi man får lov til at høre et beat preview hvor han har samplet Blondies "Heart of Glass", det beat MÅ komme ud nu!!

    j

    SvarSlet