søndag, januar 16, 2011

Anbefaling: Boardwalk Empire

Nu har jeg aldrig været den store serienørd, men en gang imellem kommer der en serie der er så gennemført, at man bare bliver nødt til at følge med i den. Boardwalk Empire er en af disse. Den er kreeret af Terence Winter, der nok er mest kendt for at have lavet Sopranos, og Martin Scorsese, der vist ikke behøver nogen introduktion.
Handlingen finder sted i Atlantic City under forbudstiden og man følger politikeren/gangsteren Nucky Thompson, der bliver spillet af den evigt karakteristiske Steve Buschemi.


En ting der først og fremmest beskriver denne serie er stemning. Musikken, reallyden, scenerne, ja alt, er fantastisk skruet sammen. Dialekten og sproget er tidstypisk og alle rollerne er fantastisk castet. Historien er utrolig god og spændingsniveauet bliver holdt. Man kommer ind til benet af karakterene og kan nærmest ikke vente med at se næste afsnit!

1 kommentar:

  1. Fantastisk serie - fik set 3-4 afsnit på en nyligt afsluttet udlandstur. Gad vide hvornår de dansk tv-stationer tager sig sammen og køber kvalitet i stedet for at producere reality-skrammel i skamfuldt lange baner.

    SvarSlet